MISS GILA GILA NAK MATI !

hello guys :D weh gila lame aku tak update blog , IM SORRY :( and serious aku miss bende alah ni :( yelah , time aku nak update blog , ade je yg halang , line slow la , lappy jatuh katil lah , and big surprise is dpt tawaran asrama :') memang dah sah lah tak boleh nak mengupdate kan -__- ckp pasal asrama ni , fisrt first rase 50 50 nak pegi ke tanak , last , pegi jugak lah yehh , bile lagi nak merase asrama ==' time masok , sumpah aku cakap , aku blur gila nak mati , tak tau nak buat ape bende , ape org suro aku buat jelah --' and trully ckp , sekolah itu tersangat lah bosan -,- but kene lah terime jugak , 2 years ? yup , memang lame pon kan , so just aku mengharap cepat habis and aku boleh keluar dari situ :D buddies dekat sane ? hmm , nasib baek jumpe yang satu kepale , if takde memang boleh jadi gila kott kat sane , that all about asrama , maleh den nak cite bende yg den tak suko :D

hmm , okay aku tatau nak ckp ape dah , anyway aku nak cakap aku miss gila dekat budak 4 ekor tuh , sekolah lame :)

1 comment:

  1. Salam.singgah baca2 sini~
    sudi2 la baca my new entri di frommetoyou
    Arigatou (^____^)

    ReplyDelete